|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια εχω ενα arduino mega r3 με ρολοι RTC D1307 μερικα mosfet N ενα τροφοδοτικο 12v 180w και θελω να ελεγξω 6 καναλια με led tape.. Eχω φτιαξει ολο το κολπο με τα Mosfet και τα καναλια και καταφερνω να τα αναβοσβηνω manual και να κανω fade in Και Out.
Υπαρχει καποιο κομματι απο τον κωδικα του iaqua Που μπορει να μου κανει για να ελεγχω ανατολη-δυση Moonlight(1 απο τις 6 ταινιες ειναι μπλε) και ισως να μου κανει και random thunderstorms? Οταν λεω να μου "κανει" εννοω να του οριζω πχ οτι 17.00 αναψε το καναλι 1 και μεχρι τις 18.00 πηγαινε στο 100%, και παει λεγοντας για τα υπολοιπα καναλια με αλλες παραμετρους. Χωρις ομως να χρειαζεται να γραφω εγω ολα τα ενδιαμεσα steps. To σχεδιακι που εχω κανει ειναι το παρακατω https://learn.adafruit.com/rgb-led-strips/usage Με τον κωδικα με βοηθαει ο father Που εχει καποια ιδεα.Εγω πραγματικα ειμαι παντελως ασχετος με κωδικα. |
Tags |
aquarium controller, arduino, iaqua |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
arduino απορια | gregkn73 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 20-11-14 03:20 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Προγραμματισμός σεμιναρίων | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 03-12-07 09:58 |
Σκέψεις - προγραμματισμός - απόψεις | KwstasV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-02-07 14:58 |