|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μόλις αγόρασα τα εικονιζόμενα φυτά των οποίων το όνομα σύμφωνα με την κοπέλα που μου τα έδωσε είναι ergensa. Εκανα μια αναζήτηση στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα τίποτα σχετικό . Ζητάω τα φώτα των φυτεμένων επι του θέματος !!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γρήγορα,να ξέρεις!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ ! Περίεργο ονομα αλλα δε βαρίεσαι
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Μακάρι .. ετσι ώστε να στοκαρω αρκετο για το ενυδρείο που ετοιμάζω και ίσως να δώσω και σε κανεναν συνχομπιστα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντρίκος : 22-05-17 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να κανεις κι diy διοξείδιο και να πάνε σφαίρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι οτι μου πέρασε απ το μυαλό αλλα το ενυδρείο αυτό είναι υπερβολικα μικρο (10 λιτρα) και φοβαμαι την δοσολογία και μηπως δηλητηριασω τις 5 red cherry που εχω μέσα. Βέβαια ετοιμάζω ενα 100 λιτρα και εκει θα βγαλω το αχτι μου !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα άστο τοτε για τις γαρίδες... Εγώ τις φοβάμαι ενω είναι εύκολες ... Δεν βάζω ουτε καν λίπασμα ... Ειδικα απο τη στιγμη που έχω τα μωρά... Φοβήθηκαν πολύ με το χαλκό.
Δεν ξέρω γιατί ... Στο 100 αρι οπωσδήποτε. Είναι κι ευκολο θα σου λύσει κι τα χέρια! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λίπασμα θέλω να βάλω γιατί το άλλο υτό το glossostigma σαν να μου φαίνεται οτι εχει κιτρινήσει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ που τις έχω επισης σε Μίκρο ενυδρείο , τους αλλά ζω συχνα νερό και πάνε καλά... Και οι γαρίδες κι τα φυτά... Βάλε απλως όχι πολύ... Γιατί είναι μικρό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τι λίπασμα προτείνεις ? Εσύ τι χρησιμοποιεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 200 λίτρα που έχω χρησιμοποιώ της dennerle το plant elixir μαζί με διοξείδιο.
Στις γαρίδες τίποτα απολύτως. Μονο το υπόστρωμα... Οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν ενα άλλο λίπασμα το οποίο εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε κι δεν μπορω να στο προτείνω ακριβως για αυτό το λογο... Απο οτι γράφουν όλοι είναι πολύ καλό... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία αρα προς το παρον δεν αγγιζω λιπασμα . Ειπαμε στο 100αρι τα αποθημενα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση φυτού. | sarpijk | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 25-10-14 20:26 |
Αναγνώριση φυτού | heiko27 | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 06-01-07 18:43 |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 05-07-06 16:08 |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 20-12-05 18:37 |
Αναγνώριση φυτού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-09-05 10:33 |