|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Netblues ,ευχαριστω για τη βοηθεια ...
υποστρωμα εχει μπει , απλα ο φιλος βιαζοταν να βαλει νερο και τωρα το εχουμε βαλει σε λειτουργια το ενυδρειο (χωρις λαμπες) και δουλευει το φιλτρο με νερο/υποστρωμα/αμμο .Φυτα θα ερθουν τη Δευτερα απο Tropica (εχουμε παραγγειλει 10 cuba και μερικα αλλα.Ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχουμε αλγες λογω του οτι το υποστρωμα (floradepot) δεν εχει φυτα να θρεψει. οσο αφορα τις λαμπες , θα κοιταξω σημερα τι μαρκα / τυπος ειναι οι δυο εξτρα που βαλαμε.Παντως αν θυμαμαι καλα η powerglo γραφει 17.000 Κ . Οσο αφορα τη διαχυση , εχω εμπειρια απο τη σκαλα της hagen (αυτη εχω εγω στο δικο μου ενυδρειο) ,απλα ο φιλος δεν θελει καθολου εξοπλισμο μεσα στο τανκ .Ακομα και ο θερμοστατης ειναι εξωτερικος (hydor).Θα πειραματιστουμε με τη διαχυση στο φιλτρο και βλεπουμε. netblues , αναφερεις πηγη νιτρικων μεχρι να μπουν ψαρια : εννοεις καποιο ετοιμο λιπασμα ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-02-03 14:08 |