|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αλάτι πιστεύω θα βρω εδώ.
Απο φαρμακα δυσκολο και αν βρω πιθανόν να είναι ληγμένα. Επειδή θα κανω παραγγελία εχετε κατι αλλο υπόψιν να εχω στο ντουλάπι? Σαν δεύτερη επιλογη εχω αδειο ενα ενυδρείο 80Χ40Χ40 που μπορω να το χρησιμοποιησω σαν νοσοκομειο. Υπαρχει εξωτερικο φιλτρο αεραντλια φωτισμος θερμαντήρας στο ντουλαπι για καθε περιπτωση. οταν θα ερθει η ωρα να τα βαλω και τα τρία ή μόνο το ένα? Σήμερα κλείνουν μια εβδομάδα στην κατοχή μου τα ψαράκια και μπορώ να πω είναι σαν κατοικίδια. Το πλατσουρισμα που κάνουν οταν πλησιάζω ή ανοιγω το καπάκι ολα τα λεφτά. Και μια φωτο γενικη ολο το ενυδρείο αν και καθε μέρα μου τα μετακομίζουν ολα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους μετά από 2 χρόνια | st@vros | Malawi | 10 | 24-05-15 21:18 |
Νέο πρότζεκτ μετά από χρόνια | Δημητρης89 | Malawi | 11 | 14-01-15 13:28 |
Νέο Ξεκίνημα μετά από χρόνια. | mixalhs89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 274 | 05-12-13 12:08 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |