|
|||
|
|||
![]()
εντος τον ημερων θα κανω επητελους παρουσιαση.μου ηρθε το ο κοντρολερ.ειναι ο stc 1000 με θερμανση κ ψηξη.σε λιγες μερες θα ερθουν κ τα ανεμηστηρακια κ θα τα βαλω.ο εζσθητηρας του κοντρολερ δεν ειναι ομως πλαστηκος.κοπου διαβασα οτι πρεπει να ειναι πλαστηκος πρεπει να τον αλλαξω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε τον πρόχειρα αλλά κανόνισε να τον αντικαταστήσεις,μην τον αφήσεις πολύ καιρό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω εγώ να σου δώσω Μάκη.
|
|
|||
|
|||
![]()
μια ερωτηση σχετηκα με τον φωτησμο.εχω αφησει τοις μαμησιες ειναι led 18w.ειναι ενταξη η πρεπει να τοις αλλαξω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι να τις αλλαξεις, εχεις προβλημα;
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια γεια σας.ελειψα καποιες μερες υπηρχε ενα σοβαρο προβλημα υγειας αλλα ευτηχως ολλα καλα τωρα.χρονια πολλα σε ολλους χρονια πολλα κ στον φιλο μου τον γιωργο(ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ)για την γιορτητου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια Πολλα Σιδερενιος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάκη περαστικά φίλε,ελπίζω όλα καλά τώρα.Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου να σαι καλά!
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια για σας ελειψα για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα λογο ενος μεγαλου προβληματος(μετα απο την δηκια μου περηπετια)δηστηχος εχασα τον πατερα μου
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- καμια γνωμη??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 21-07-17 στις 13:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά και συλλυπητήρια για τον πατέρα σου!Αν είναι μικρά και λίγα μπορεί να μην ανέβασε τα νιτρικά ομώς;;;;
Υ.γ.Σε θέματα υγείας δεν επιτρέπεται να πει κανείς γιατί τα άφησες χωρίς αλλαγές. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω γιωργο νασαι καλα.νιτρικα δεν μετρησα ηιατι θεωρησα οτι η αμμωνιαα ειναι πιο επηκηνδηνη.εχω διαβασει οτι τα νιτρικα προκαλουν προβλημα σε βαθος χρονου.τεσπα ελπηζω να μην επαθαν κατι.παντος φενοντε υγειεστατα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |