|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ το βρήκα πως ανεβαίνουν. Λοιπόν το ενυδρείο, η βάση, και το καπάκι είναι όλα diy. Το ξέρω ότι θα μου πείτε για την φεγγαροπετρα ότι δεν ταιριάζει ίσως, και εμένα με την πρώτη ματιά κάπως μου κάθετε αλλά όσο περισσότερο το βλέπω κάτι μου λέει να μην την βγάλω, αλλά περιμένω και από εσάς γνώμη. Βράχοι και βότσαλα θα μπουν επιπλέον σχεδόν άλλα τόσα και πιο μεγάλα σε μέγεθος, απλώς τα έχω για ξαλμυρισμα. Ακούω γνώμες.
![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my Le X820 using Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Malawi μου!!! | Konstantin79 | Malawi | 94 | 23-10-11 15:42 |
malawi?? | rawnerve | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 25-04-11 16:05 |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |