|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο όλα καλά με το ενυδρείο φίλε η μόνη αλλαγή ή άλγη που έκανε την εμφάνισή της και μου την δίνει καθοδόν ειναι μερικά σαλιγκάρια αύριο λογικά θα τα έχω καθώς επίσης και μία euphylia.θα ήθελα πάντως την βοήθεια σας σχετικά με την euphylia ως αναφορά την σωστή διαβίωση της μέσα στο ενυδρείο αν και έχω διαβάσει αρκετά πριν πάρω την απόφαση να την πάρω.
Εδώ η άλγη στο ξεκίνημα της τώρα έχει απλωθεί σε όλο τον αραγωνιτη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο πολυ κε κυανοβακτιριο μου κανει παρα αλγη
|
|
|||
|
|||
![]()
Λες και τι κάνουμε τώρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα γιωργο!
για αρχη ανεβασε λίγο την κυκλοφορία και κανε πιο συχνό καθάρισμα του σκιμμερ ανεβάζοντας και λίγο τα βακτήρια,χαλαρώνοντας συνάμα και την τροφή! διαβασε και αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=94691 για μπορέσεις να κατανοήσεις τι ακριβώς είναι! καλή συνέχεια να έχεις φιλαράκι μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως απο αυτά που διαβάζω απο χθές δεν μου κάνει για κυανο μακάρι έτσι να είναι.Σήμερα έκανα μία καλή αλλαγή νερού και συφονάρισα τον αραγωνίτη όπου υπήρχε καφέ.Αυτό άρχισε να απλώνει απο την στιγμή που άλλαξα τον jebao και έβαλα την tunze 6015 γιατί ο jebao μου σήκωνε τον αραγωνίτη.Αυριο θα τον ξαναβάλω.Σημερινές μετρήσεις:
Αλλατ:1026 Αμμωνία:0 Νο3: 10mg/l (Δεν μπορώ να την ρίξω με τίποτα) Po4: 0ppm No2: 0mg/l Mg: 1260ppm Ca: 440ppm KH/ALK: 8.2DKH Σήμερα μπήκαν 3 Nassarius,3 Hermit Crab και 1 Salarias Fasciatus(και τρόμαξαν τα υπόλοιπα ψάρια απο την ομορφιά του). |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα Γιωργο να σου ειναι ολα σου τα ζωντανά!
Τι εκανες τελικά με την κυκλοφορία;ξαναεμφανίστηκε η άλγη /κυανό ; Απο μέτρησες ρυθμισαμε το μαγνήσιο; Αύξησε λιγο τα βακτήρια σου! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() και τα νέμο έχουν τρελαθεί!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |