|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seriouslyfish.com/species...aenia-praecox/
Αυτές τις μελανοταινίες έχω φίλος. Το roseline πρέπει να βγει σίγουρα ε ? Και λόγω μήκους του ενυδρείου και λόγω ότι είναι μόνο του? Επίσης θέλω να αγοράσω απο κάπου τεστάκια να σας λέω κάποιες τιμές του νερού να μου λέτε σε τι στάδιο βρίσκεται το νερό. Αυτό το έκανα κάθε 10 μέρες σχεδόν στο petshop και μου έλεγε όλα καλά όλα τέλεια που από ότι κατάλαβα πραγματάκι αδύνατο. Κάτι τελευταίο για να συνυπάρχουν τα ψάρια κανονικά τι ακριβώς κοιτάμε? απο θέμα απαιτήσεων του νερου ( Θερμοκρασία, PH , Σκληρότητα ) και συμπεριφοράς ? |
Tags |
αρχάριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με ΝΟ3 | Netrino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 27-06-13 15:37 |
Ερώτηση σχετικά με φυτά | nikolokithaki | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-10-12 16:20 |
ερώτηση σχετικά με εξ. φίλτρο | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-04-11 21:19 |
Ερώτηση σχετικά με UV sterlizer | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-05-09 08:58 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |