|
|
||||
|
||||
![]()
αχ και αν δεν το εχω ψαξει
στην αρχη ειχα εναν zunze 6000λιτρα τον αλλαξα 100 θεσεις μου το εκανε πλυντηριο τον ανταλλαξα με εναν ROHS 5000λιτρα μπας και κανω τιποτα αλλα παλι τιποτα ολα μου σηκωνουν την αμμο ξυλωνουν τα μανιταρια η τρομαζουν τα ψαρια πρεπει να ερθει εδω ενας εμπειρος θαλασσινος να με βοηθησει δεν γινεται αλλιως.
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχεις δικιο σε καταλαβαινω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιμή!
Καταρχήν Παρε τον υπάρχον κυκλοφορίτη και χαμήλωσε τον στο ίδιο ύψος με την κορυφογραμμή του βράχου σου,γύρισε τον με κλήση προς την επιφάνεια του νερου 45 μοίρες,στην συνεχεια Παρε τον δεύτερο και τοποθέτησε τον, στην απέναντι πλευρά του πρώτου, αλλα με 5-10 πόντους απόκλιση μεταξυ τους και στόχευσε τον κατα τον ίδιο τροπο τον πρώτο! Σκοπός σου ειναι να υπάρχει ροη σε ολο τον ενυδρείο χωρίς νεκρά σημεία! καλη συνεχεια φιλε! |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι?η εμφυλιες θα συνηθισουν αν αυξησω την ροη?
δηλαδη εγω οταν ανεβαζω ροη η εμφυλια μου μαζευει δεν ειναι απλωμενη σαν τραχανας που ειναι τωρα μετα απο μια μερα παραδειγμα θα συνηθισει σε ποιο πολυ ρευμα και θα αρχισει να απλωνει παλι? δεν ξερω αν με καταλαβαινετε?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν συνηθίζουν, θα είναι κάπως μαζεμένη συνέχεια , ίσως να κοιταγες για πιό μικρούς κυκλοφόρητες , στην κυκλοφορία δώσε βάση και ας σε ταλαιπωρήσει .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή να έχεις κ από μένα. Κοίταξε τα θέματα με την αλατότητα κ το Μαγνήσιο που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω κ έλεξε την ροή σου πάλι. Συνήθως τα reef ενυδρεία χρειάζονται γύρω στο x50-x60 τα λίτρα σου.Θα το δεις στην πράξη σιγά σιγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Μιμη!
πως πάμε φιλαράκι,τι νέα έχουμε από το νεοσύστατο μας? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |