|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 80x36x50 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:3 χρονια 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25,3 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 1 tetraodon suvattii (puffer 100% γλυκου νερου) 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 22 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1 φορα την βδομαδα 1/3 περιπου 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 9/3 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:ανα 4-5 μερες κτψ μαλακια, ψαρια 11. ΦΙΛΤΡΟ : εξωτερικο και εσωτερικο ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):40 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ναι api ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 1 2. ΔΕΡΜΑ:ναι σαν να ειναι γδαρμενο η καμμενο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: ολα κανονικα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):δεν τα εχω δει ποτε 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): ολα κανονικα 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : ολα κανονικα 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 5 μερες περιπου 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: το ψαρι θάβεται στην αμμο , νομιζω οτι ειναι καψιμο γιατι πολλες φορες καθετε διπλα στον θερμοστάτη , το ψαρι τα εχω χρονια και δεν εχει αρρωστήσει ποτε μονο μια φορα ποτυ εφαγε ξυλο απο ενα αλλο και του εβαλα melafix ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :όχι 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :όχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:όλα φυσιολογικά εχω epsom salt να βαλω και ποσο τι λετε ? παλιες φωτο ![]() σημερινή ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κόψιμο καπακιού ενυδρείου | repfar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-11-16 07:59 |
Να βάλω αλάτι? | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-06-14 18:06 |
κόψιμο φυτών | dimitris1006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 21-04-13 19:56 |
Κόψιμο σωλήνα Fluval | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 09-11-12 20:03 |
Τα φυτά θα έχουν πρόβλημα αν βάλω αλάτι? | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-08 22:03 |