|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα, μου μπήκε μια απορία εχθές μετά από μια γεναία αλλαγή νερού στο 12άρι του μονομάχου όταν αργότερα έκανα μετρήσεις ph και το βρήκα 8.5!!! ακόμα δεν έβαλα co2 να δουλέψει μέσα και επειδή οι αλλαγές είναι συχνές είμαι σίγουρος οτι θα την συναντώ συνέχεια αυτή τη τιμή. σκέφτηκα λοιπόν πιο οξύ θα ήταν ασφαλές να ρίξω μέσα για να πέσει το ph. θυμήθηκα οτι οξύ έχουν το λεμόνι και το ξύδι (νιτρικό και οξικό αντίστοιχα) και μου μπήκε η (ίσως και χαζή) απορία μήπως θα μπορούσα να ρίξω κάτι από αυτά χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. μπορεί να απαντήσει κάποιος με σιγουριά? είναι αρκετά δυνατά τα οξέα αυτά για να κάνουν αυτή τη δουλειά? υπάρχει κάτι άλλο εκτός από προιόντα του εμπορίου ή είμαι αναγκασμένος να αγοράσω κάποιο τέτοιο προιόν μείωσης του ph?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φεύγεις διακοπές;Με το ενυδρείο τί γίνεται; | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 20-01-06 18:50 |
Απότομη Πτώση PH | CENTAUR | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-01-06 13:42 |
με απιονισμένο νερό...γίνεται;;; | unreg | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 10-06-05 23:39 |
Πτώση KH | Obelix(Reifen) | Malawi | 4 | 27-04-04 01:20 |
Τί γίνεται σε περίπτωση σεισμού ; | scubapol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 13-02-04 19:18 |