|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι εποξειδικες βαφες, ρητινες ειναι κι αυτες ή καλυτερα ρητινουχες (epoxy resin based paint). Απλα ειναι διαφορετικη η συσταση τους και ειναι καταλληλες για βαψιμο. Για στεγανοποιηση επιφανειων εν προκειμενω (γιατι χρησιμοποιούνται και σε βιομηχανικα δαπεδα κλπ).
Επισης δεν ξερω κατα ποσο ενα προϊον που δεν ειναι σχεδιασμενο να βρισκεται σε αμεση και συνεχη επαφη με νερο, μπορει να ανταπεξελθει σε τετοιες συνθηκες... Γι'αυτο λεω για βαφη για στεγανωση. Απ'την αλλη ενας φοβος μου θα ηταν επισης οι παραμορφωσεις της κατασκευης αυτης (δεξαμενη απο παλετες) που μπορει να οδηγησει σε ρηγματωση της βαφης...γιατι η εποξ. βαφη δεν μπορει να παραλαβει πολυ εντονες παραμορφωσεις (το εχω δει να ρηγματωνει σε πισινες). H αλλη ειναι για συγκολληση παλαιου με νεο σκυροδεμα, αγκυρωσεις κλπ...Πιο παχυρευστη. Αλλο πραμα. Εσυ ποια βαζεις; Εγω τωρα βεβαια μιλαω για το τι εχουν σχεδιαστει αυτα τα προϊοντα να κανουν... Το τι εφαρμογες μπορει να βρουν τελικα ειναι αλλο κομματι... Παιδια οτι ξερετε κι εχετε δοκιμασει... Οπως ειπα δεν εχω εμπειρια σε τετοιου ειδους εφαρμογες... ------------------------- +1... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 10-02-17 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθηστε στο ονειρο!! | OSCAR10991 | Μεσογειακό | 11 | 20-08-14 14:25 |
Λάμπες T5 Flourish - Μύθος ή πραγματικότητα??? | vaska | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 25-08-12 00:28 |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
Ο χειρότερος εφιάλτης μου γίνεται πάλι πραγματικότητα (ΒΒΑ) | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 12-04-11 00:38 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |