|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Χρήστο.
Ότι εχω φτιάξει, το έκανα γιατί είμαι "τεμπέλης" ![]() και επειδή θέλω τα ζωντανά που φιλοξενώ να έχουν τις καλύτερες δυνατών συνθήκες , χωρίς εγώ να κάνω τίποτα ![]() Τώρα για τα ψάρια καθαριστές έχω άλλη άποψη, τα ψάρια αναγκαστικά θα φάνε αποφάγια που περισσεύουν , αλλά οι διατροφικές συνήθειες τους είναι διαφορετικές. Ειδικά οι πλεκο. Τους μόνους οργανισμούς που θεωρώ καθαριστές είναι τα σαλιγκάρια, που θα φάνε αποφάγια, θα φάνε φύλλα και φυτα σε αποσύνθεση , θα φάνε νεκρά ψάρια , θα φάνε άλγη κλπ. Γενικά τρώνε τα πάντα, κάθε τι οργανικό. Αλλά ταυτόχρονα μου προκαλούν μία αίσθηση , πώς όσο κυκλοφορούν μέσα στο ενυδρείο υπάρχει υγεία και ισορροπία. Και για αυτό φροντίζω να υπάρχουν και αυτά, αλλά προτιμώ συγκεκριμένα είδη , όπως melanoides και ramshorn που ξέρω σίγουρα ότι δεν θα πειράξουν κάτι που δεν θέλω.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi mbuna 260L | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 16-01-12 14:23 |
Malawi(mbuna) 260L! | Jacob | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 24-12-08 14:44 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |