|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειωσε το επιπλο,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απ το αποτελεσμα για πρωτη κατασκευη απλα χρειαστηκε 4 χερια το mdf για να εχω την επιθυμητη αποχρωση και μερικες φωτο
![]() Εσωτερικα εχει ατελειες με τα ραφια αλλα δεν με απασχολει... ![]() To κοντρα πλακε δεν το βιδωσα δεν νομιζω πως χρειαζεται με τοσο βαρος που θα χει πανω,αλλα το περασα με 2 χερια βερνικι ![]() Οποτε χθες βραδυ το κολλησα παιδια ![]() ![]() Με τη βοηθεια φιλου εννοειται,για πρωτη εμπειρια να πω πως δεν ειναι τοσο απλο οπως να το βλεπεις στα βιντεακια..επεσε σιλικονη παραπανω (χαλασα 1 σωληναριο bisson) κατι που φαινεται κια π τις φωτο καθως δεν τα καταφερα καλα με τις χαρτοταινιες,οποτε θελει καθαρισμα.. αυτο που με απασχολει κ με χαλασε ειναι πως στην προσπαθεια να καθησει το τελευταιο μπροστινο τζαμι,ειδα πως το ενα πλαινο εφυγε κατα 1χιλιοστο..δυστυχως δεν μπορουσα να το φερω,ειχε βεντουζαρει ηδη η σιλικονη,θα πρεπε να το ξεκολλησω κ το αφησα ετσι..απο πολυ κοντα διακρινεται δηλαδη,απο αποσταση δεν βλεπεις κατι... 100Χ42Χ41 με 8αρι ροντε, χωρις κοντρες ![]() ![]() ![]() Kι ο Θεος βοηθος παιδια ![]() Παντως σε σχεση με το 60αρι που χω τωρα μου φαινεται ενυδρειαρα,και το σημαντικο αρεσε πολυ κ στη γυναικα οπως δειχνει με το επιπλο ![]() Σημερα το πρωι πριν φυγω για δουλεια ηδη η σιλικονη ειχε σφιξει καλα,οποτε αυριο λεω να τους βγαλω τους σφιγκτηρες.. Οπως και να χει σε 7 μερες θα το τεσταρω.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρήκα λάμπες ... σε διαστάσεις για τα Juwel. | Diskus fan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 20-09-14 10:43 |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |