|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παρελήφθη, απελυμάνθη και αναπαύεται κατακόρυφα στο μπροστινό τζάμι της δεξαμενής, ρουφώντας λαίμαργα ψήγματα άλγης και κοιτώντας με περίεργα σκεφτόμενος:
"Μα τον Ποσειδώνα, πως είναι έτσι?... Τι κακάσχημοι λοιπόν που είναι αυτοί οι άνθρωποι..! Νάναι τουλάχιστον καλός αυτός και δεν πειράζει... " Οσο για το μέγεθός του? Σε μήκος είναι ακριβώς όσο το θερμόμετρό μου (10,6 cm) και ο σβέρκος του έχει ~2,5 cm διάμετρο (θα παίζουμε σφαλάρες και θα το ...φχαριστέμαι!!!) Για το βάρος του μη με ρωτήσετε, θα τον ζυγίσω την άλλη βδομάδα σε... πλάστιγγα...! ![]() ![]() ![]() Επειδή έχω και SAE και CAE (μικρά όμως) και αυτός δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν μοιάζει με κανένα από τα δύο, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε, pleeeeeeeease? ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 16-03-06 στις 23:12 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφορίες για AMMOLOCK 2... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-12-05 14:44 |
Ξυφοφοράκια!!! παρακαλώ πληροφορίες! | ASSOS | Ζωοτόκα | 12 | 26-11-05 02:33 |