|
||||
|
||||
![]()
@Artemisia Δεν νομίζω ότι το είπε κακοπροαίρετα 2 φορές ο Yiannis59 ότι μου "ξεσκίσατε" το θέμα μου. Καλύτερα που έγινε διαχωρισμός γιατί αν μπερδέψουμε τις συζητήσεις, θα χάσουμε την μπάλα.
@ΔημήτρηςΤ Τα ίδια γινόντουσαν με τα σφουγγάρια και την ιαπωνική ψάθα. Όπως ξεκίνησαν αρκετοί πλέον να πετάνε τα σφουγγάρια και να βάζουν ιαπωνική ψάθα στις λίμνες, έτσι και αργότερα θα αλλάζουν την ελαφρόπετρα και θα βάζουν crystal bio. Με όλα κάνεις την δουλειά σου, απλώς με κάποια ποιο αποδοτικά και ποιο εύκολα. Deja vu. Υ.Γ. Τώρα βλέπω και άλλες λύσεις αντί για ιαπωνική ψάθα. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις αντί για crystal bio που να είναι αποδοτικές. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑθάρισμα Βιολογικού και Μηχανικού υλικού | Lth1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 31-10-15 21:55 |
Ποσότητα βιολογικού υλικου | Giwrgaras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-05-15 10:28 |
Αναγνώριση βιολογικού υλικού | panos_auk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-02-12 13:02 |
Προσθήκη Επιπλέον Βιολογικού Υλικού | nazgul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-12-11 09:04 |
Συντήρηση βιολογικού φιλτρου | LEON13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-09-06 13:38 |