|
||||
|
||||
![]()
τακη το σκεφτομουν και εγω σοβαρα για ramshorn.. οχι ομως για τις αλγες
![]() ![]() ![]() υγ .και φακηηη εαν θες ------------------------- χμμ και οκ για τις αλγες , για τα μαυρισμενα (σαν καμενα απο co2) ?? επησις θα ηθελα να βρω και την αιτια της αλγης.. ας πουμε η καφε ,ειναι επειδη ειναι νεοστημενο το ενυδρειο?? επειδη ειχε συνηθισει με πιο πολυ φως και του το εκοψα?? (διαβασα πως φταιει ο χαμηλος φωτισμος..) Πραγματικα ομως για low tech δεν τον θεωρω χαμηλα.. υπολογιζω μαζι με λεντοταινιες πως εχω τουλαχιστον 0,4w/l ++................... υγ . ΔΕΝ ξαναμπαινει ποτε σε δικο μου ενυδρειο, ουτε excel ουτε τιποτα απο αγοραστα ζουμια (λιπασματα), εκτος του αντιχλωριου.. το μονο που θα μπει καποια στιγμη σε αλλο ενυδρειο βεβαια, ειναι diy λιπασματα με σκονες απο μαγαζι με χημικα..Να ξερω τι βαζω τουλαχιστον χαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 14-06-16 στις 19:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατι δεν παει καλα.... | kostas1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-02-16 10:23 |
Κατι δεν παει καλα | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-11-09 21:02 |
κατι δεν παει καλα...? | PANOS FRANTZIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 00:05 |
κατι δεν παει καλα!!! | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-03-08 15:54 |