|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε φιλλιπε νομιζω παρεμβαση εκανε ο σωτηρης αν διαβαζω καλα ....
απο κει και περα μπορουμε με ΗΠΙΟ τονο να δωσουμε να καταλαβουμε και στο καθε μελος αυτου το φορουμ τι ειναι λαθος και τι οχι .... το αν καποιος γραφει καποια πραγματα για τα οποια εχουμε αντιρρηση μπορουμε να επιχειρηματολογησουμε αντιστοιχα. η επισημανση μου να "πεσουν λιγο οι τονοι " αφορα ολους μας για να μην μπουνε σε μια "εμπολεμη" αλληλογραφια τι μου ειπες εσυ και τι σου ειπα εγω διοτι με το μυνημα σου θα ξεκινησουσε κατι τετοιο. το ποστ του mikele και του angle v με βρισκουν αντιθετο τελειως . θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου στο πρωτο ποστ αλλα οχι με τον υφος οπως σου ανεφερα παραπανω αυτα . θα μπορουσα να ειχα και την αποψη περι tropheus για να παμε παρακατω ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
TROPHEUS | tropheus | Tanganyika | 8 | 05-08-04 19:55 |
Tropheus species | HZULL | Tanganyika | 4 | 18-01-04 15:59 |
"Μπουκωμένα" Αylonacara και Tropheus moorii | HZULL | Malawi | 6 | 09-04-03 22:29 |
Anyone interested in breeding difficult species | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 15:07 |