|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα .
Επειδή όσο πιο πολύ διαβάζω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι θέλω τα φώτα σας για λιπάσματα και δοσολογία. θελω να ακολουθήσω το εβδομαδιαίο προγραμα ΕΙ Δευτέρα προσθήκη traces ( ιχνοστοιχεια) τρίτη προσθήκη macro θρεπτικών (kno3,khpo4) τέταρτη προσθήκη traces Πέμπτη προσθήκη. macro παρασκευη traces Σάββατο τίποτα Κυριακή 50%αλλαγη νερού και μετά προσθήκη macro για τα 300 λίτρα που έχω λέει 3/4 κουταλάκι kno3 3/16 κουταλάκι khpo4 16 1/4 κουταλάκι traces τα κουταλάκια τα διαλύω σε νερό από οσμοση από τι κατάλαβα είναι για μια δόση έτσι? Το 3 /16 πως θα το καταφέρω? kno3 έχω ευχαριστώ τον Στέφανο khpo4 16 πως φτιάχνω ? υπάρχει έτοιμο σε φυτωριο? traces από ότι κατάλαβα είναι το super 4 και είναι έτοιμο έτσι? Για βοηθήστε λίγο γιατί στην χημεία από ότι φαίνεται αντεγραφα ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S Δοσολογία λιπάσματος | panmaroy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-03-11 11:03 |
Δοσολογία excel | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 03-03-10 18:29 |
Δοσολογία Τροφής | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-02-09 23:07 |
Δοσολογία seachem | gsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-09-06 16:43 |
Δοσολογία μίγματος DIY CO2 | Maax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-10-04 23:14 |