|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προχωρήσαμε αρκετά σήμερα ( για τα δικά μου δεδομένα ) με κάποιες απώλειες,
Έσπασε ένα βελόνι του κομπρεσέρ Αυτό το είδος πέτρας είναι ότι χειρότερο για σκάψιμο καρφώνει και κάνει μόνο τρύπες και στο τέλος βγαίνουν μικρές φλούδες , για αυτό έχω μείνει τόσο πίσω από την μια απογοήτευση και από την άλλη δεν ήθελα να μείνω στους 60/70 πόντους, Έχει μείνει Κανά τετραγωνικό , αύριο σε Κανά 2ωρο τελειώνει Θα φύγουν τα μπάζα τα όποια είναι αρκετά για 30 πόντους κατέβασμα και κάποια Ισώματα θα γεμίσω ένα φορτηγό Την δευτέρα ξεκινώ το καλούπι το οποίο θα χρειαστεί περίπου 8 κυβικά Αν πάνε όλα καλά τέλος εβδομάδας θα έχω τελειώσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Δυστυχώς μας εγκατέλειψε κι άλλος... | melli | Bettas | 7 | 21-01-08 23:05 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |