![]() |
#1 |
ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα ενυδρείο 200L με εσωτερικό sump που τρέχει από το Γενάρη. Η σύνθεση του ήταν:
Τα ψάρια δεν παρουσίασαν κανένα μα κανένα από τα συμπτώματα των ασθενειών που βρήκα ψάχνοντας. Απευθύνθηκα σε γνωστή αλυσίδα pet shop και μου είπαν ότι πρόκειται για αύξηση φωσφορικών και να κάνω μια αλλαγή νερού, να βάλω μέσα ένα φυτό (anubia) , όπως και έκανα, υπερδοσολογία βακτηρίων, όπως και έκανα και να καθαρίσω την άλγη από τα τζάμια. Επίσης μου έδωσαν βιταμίνες atvitol της jbl για καθημερινή χορήγηση στο νερό. Οι τελευταίες μετρήσεις που πήρα ήταν οι εξής:
Ρίξτε καμιά ιδέα γιατί ειλικρινά μου την έχει δώσει. ------------------------- επίσης να προσθέσω ότι το νερό μαζί με την άλγη μου φάνηκε να αποκτά μια οσμή διαφορετική Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grkoilak : 24-04-16 στις 17:50. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 5616
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστο γκάπυ πολλοι θανατοι | Betalover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 28-09-13 22:45 |
Συνεχιζονται οι θανατοι ακαθεκτοι | sefis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-08-11 14:09 |
ξαφνικοι θανατοι.. | yannakis | Ζωοτόκα | 1 | 24-06-10 21:09 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |