|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η θέση του ενυδρείου ήταν το πρώτο θέμα και οι αλλαγές νερού το δεύτερο . Ο χώρος είναι επαγγελματικός και δεν έχω πολλά περιθώρια . Απο την στιγμή που γεμίσει το ενυδρείο , για τις αλλαγές έχω σκεφτεί το εξής : Στο πατάρι , την προηγούμενη μέρα ή κάποιες ώρες πριν θα γεμίζω ένα βαρέλι τροφίμων με το νερό της αλλαγής . Στο πάτο του βαρελιού θα υπάρχει βρυσάκι . Έτσι εκμεταλλευόμενος τον νόμο της βαρύτητας όταν ανοίγω την κάνουλα , το έτοιμο-φρέσκο νεράκι θα ρέει στο ενυδρείο . Για να βγάλω το αναλογούν-βρώμικο νερό , θα χρησιμοποιήσω σκούπα βυθού με αλφαδολάστιχο , την οποία ήδη έχω , και θα ποτίζω τα δέντρα του πεζοδρομίου . Συγκεκριμένα μία νερατζιά και ένα φοίνικα . Θα χρειαστώ όμως μεγαλύτερη διαδρομή αλφαδολάστιχο . Πιστεύω πως σε αυτόν τον τομέα είμαι εντάξει .. Χρειάζομαι βέβαια την γνώμη-συμβουλή σας για τα υλικά φίλτρανσης καθώς και το φωτισμό , ο οποίος λείπει . Σκέφτομαι να κινηθώ σε led ταινίες αδιάβροχες . Ψάρια δεν θα φιλοξενηθούν άλλα γιατί σκοπεύω να τα μεγαλώσω ως τα βαθιά τους γεράματα . Σκέφτομαι κανά λουλουδάκι βέβαια άμεσα πριν μπουν τα ψάρια , γιατί μου φαντάζει ο χώρος τεράστιος και μόνο με τα ψάρια θα είναι άχαρος . Τώρα για τι είδους φυτά , έχω ψιλοκαταλήξει διαβάζοντας GAB , αλλά οι δοκιμές θα με πείσουν ... Παιδιά θα γίνω κουραστικός να σας ευχαριστώ συνέχεια!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|