![]() |
#1 |
Ενυδρείο έτοιμο ή "φτιαχτό" για αρχάριο ?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έφτασε η ώρα κ για την δική μου πρώτη ερώτηση κ ξεκινάω από τα πολύ βασικά. Έχω βρει έτοιμο ενυδρείο 60x30x35 με φίλτρο, λάμπες κ θερμοστάτη στα 75¤. Η χαμηλή τιμή ενδεχομένως να σημαίνει κ χαμηλή ποιότητα. Το έπιπλο που έχω μπορεί να φιλοξενήσει ενυδρείο 60x40x40. Αξίζουν τα 30 σχεδόν λίτρα παραπάνω ώστε να ασχοληθώ με την κατασκευή του ή μήπως η τελική τιμή με κατασκευή. λάμπες κλπ είναι δυσανάλογη ? Δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα η ιδέα του ανοικτού ενυδρείου θα μου άρεσαν όμως μερικά λίτρα παραπάνω. Την κατανόηση σας για το απλό της ερώτησης αλλά με την καθοδήγηση σας θέλω να κάνω όλα τα βήματα σωστά ξεκινώντας από το πρώτο
![]() Ευχαριστώ Γιώργος |
|
Εμφανίσεις: 6713
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |