|
|||
|
|||
![]()
αν μπορώ να πω την γνώμη μου. Μπορεί να μπει γράσο, ειδικά όπου δεν υπάρχει επαφή με νερό και τίθεται θέμα τριβών, προστασίας λαστίχων να μην σκληραίνουν?
Για τους σπιράλ σωλήνες θα ήθελα να πω, που διάβασα και που θα έχει ένα δικό μου φίλτρο που θα πάρω. Μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε, με ευθήγραμμους? Γνώμη μου, ο ευθήγραμμος κρατάει λιγότερη βρωμιά και το νερό καθαρότερο. Αν κάνω βέβαια λάθος ενυδρειόφιλλοι, διορθώστε με. Προσωπικά παράγγειλα το eheim 150 και αν έχει σπειράλ, θα προσπαθήσω να παω από pet shop. Nα αντικαταστήσω. Αν προβλέπεται ως καλύτερο γενικά. ? Ακόμα επειδή βλέπω ότι στο pet supermarket βρίσκετε διάφορα μικρά ανταλακτικά φίλτρων, υπάρχει μοτέρ για ένα μοτερ φίλτρου tecatlantis της aquatlantis, να πάρω σαν ανταλακτικό? Το παλιό φτιάχνει? Στην πρίζα δεν κάνει τίποτα. Το καθάρισα, άνοιξα το καπάκι της φτερωτής, έπλυνα φτερωτή με "μαγνήτη στέλεχος" και υποδοχή της, με τρεχούμενο νερό. Δεν έκανε τίποτα, φτιάχνει ή θα μπορούσα να κρατήσω κάτι σαν ανταλακτικό? Με συγχωρείτε για το μακροσκελές ποστ και κάπως άσχετο με το θέμα, μπορείτε αν είμαι εκτός θέματος, να με διορθώσετε, κάνετε υπόδειξη και θα κοιτάξω να παω το θέμα μου σε άλλη κατηγορία. Ευχαριστώ Χάρης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval 103 Προβλημα! | takaros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-10-14 20:33 |
προβλημα με fluval fx5??? | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 05-11-12 22:19 |
FLUVAL 205 ΠΡΟΒΛΗΜΑ | andris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-05-12 19:05 |
προβλημα με fluval 305 | simos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-09-10 20:13 |
Fluval fx5 προβλημα? | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 05-08-10 19:14 |