|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρετε σε όλους!
Το ενυδρείο μου (140L) έχει αυτή τη στιγμή "κληρονομιά" από ένα παλιότερο και πολύ μικρότερο (15L) 4 red eye, 2 zebra danio και 2 scissortail rasbora. Επίσης έχω δώσει για φύλαξη σε ένα γνωστό μου ένα scalari μικρό ακόμα που μου πάσρε ο πετσοπας κι εγώ ο χαζός το πήρα για το 15λιτρο. Ακούω προτάσεις για ψαράκια (κοινωνικό) και το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το αν πρέπει να πάτω πίσω το σκαλάρι ή θα μου τα κάνει όλα κολυμπηθρόξυλο εκεί μέσα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos προτασεις για μια "γρηγορη" ψαροσυνθεση! | Antopets | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 11 | 08-01-14 10:00 |
προτασεις για ψαροσυνθεση | takis07 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 21-07-13 15:08 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΑΡΟΣΥΝΘΕΣΗ | ChocolatePuma | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 01-05-13 19:34 |
προτασεις για ψαροσυνθεση ενυδρειου 650 λιτρα | ulisse | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 27-04-13 15:36 |
RΙΟ 240 προτασεις για ψαροσυνθεση Tanganyika!! | nikossar | Tanganyika | 16 | 18-03-12 18:45 |