|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί. Ενυδρείο με δίσκους.
Θέλω να κάνω μικρές καθημερινές αυτόματες αλλαγές νερού. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω μέσω της Α/Ο, πρώτον γιατί την έχω για την αυτόματη αναπλήρωση και δεύτερον γιατί δεν κάνει το νερό της σκέτο για ενυδρείο (χωρίς buffer ή πρόσμιξη με νερού βρύσης). Το νερό του δικτύου μου στην περιοχή έχει KH 6. Αν έβαζα ένα προφίλτρο, μετά ένα φίλτρο για αποσκλήρυνση νερού και μετά το φίλτρο άνθρακα, νομίζεται ότι θα έκανα δουλειά? Δηλαδή να κατεβάσω τη σκληρότητα του νερού τουλάχιστον KH 3-4. Κάτι σαν και αυτό δηλαδή… http://www.aquaphor.gr/aquaboss-kent...tro-nerou.html Τι λέτε?
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποσκλήρυνση νερού σε βαρέλι προετοιμασίας | Skydiver | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 28-12-12 01:02 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |