|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και από εμένα
Μου αρέσει το χρυσοψαράδικο σου. Ωραίο στήσιμο, και τα φυτά με τα ξύλα είναι πολύ όμορφος συνδυασμός, και ειδικά για χρυσοψαράδικο. Καλό το μήκος αλλά όπως είπε και ο Σπύρος αργότερα ίσως να χρειαστεί να κάνεις μεγαλύτερες αλλαγές νερού. Για το PH , κάνε μια μέτρηση και στο νερό ης βρύσης. Βάλε σε ένα ποτήρι νερό βρύσης, άφησε το για 12 ώρες , και μέτρησε PH μετά να δούμε πόσο είναι
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
360 Λιτρα Χρυσοψαραδικο | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 232 | 12-05-18 23:27 |
Αλλαγη σε χρυσοψαραδικο και γω... | vaspiou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 12 | 18-01-15 21:08 |
Το Χρυσοψαραδικο μου... | kalafan | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 13-07-14 17:41 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |
ποσότητα τύρφης για 100λτρ ενυδρείο. | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-01-08 20:19 |