|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιανω κανεναν απο τα αυτια, αν δεν προκληθω.
To link πιο πανω, το εβαλα για να δει οποιος θελει τα θεματα του και να αιτιολογησει ή οχι, αυτο που λεω. Επειδη ετυχε να παρακολουθησω τα θεματα του μελους, ειναι προσβλητικο οταν εκμεταλευονται την καλοσυνη των συγχομπιστων να αφιερωνουν χρονο και να γραφουν χωρις λογο, και για να παρει ο καθενας την πληροφορια μονο που θελει. (γιατι την εχω πατησει κι εγω και γνωριζω το συναισθημα). Οχι σοβαρη απαντηση δεν δινω .... ουτε τον πυρετο μου. Με το σημερινο ξεχειλισε το ποτηρι. Αν ειμαι λαθος, υπαρχει και το ban. Ξεκιναμε γλυκα και με καλη θεληση Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η νεα μου συγκατοικος | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 124 | 08-12-13 22:29 |
συγκατοικος για μονομαχο | NikosC | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 15-09-13 17:27 |
Τι συγκατοικος με ινδιανακια και κορυ | achisael | Αμαζόνιος και περίχωρα | 10 | 01-09-13 16:30 |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | ¶λλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |