|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα σας, όπως γράφω και στον τίτλο, αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια μου να ασχοληθώ με τον κόσμο του ενυδρείου. Βέβαια ξεκίνησε με πολλά λάθη και συνεχίστηκε με αρκετή βοήθεια από πιο έμπειρους, όπως ο Takis_gt. Πληροφορίες: Ειδοςενυδρείου: Εσωτερικό ενυδρείο Διαστάσεις: 60 x 30 x 30 Όγκος:54 Λίτρα Ψάρια: 3 Guppy, 2 platy Φυτά: 2 anubia nana, 1 anubia barteri, κερατόφυλλο, 1 Vallisneria, Sagittaria platyphylla,,,, και πολλά ακόμη που δεν ξέρω καλά τα ονόματα τους (είναι από δωρεές φίλων) Διακοσμητικάυλικά:Ψιλό λευκό χαλίκι, ρίζα ξύλου, πέτρες. Φόντο:Μπλέ σκούρο Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: Εργοστασιακή λάμπα στο καπάκι 15 w Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις:εσωτερικό Marina jet 80 (300lt/h), με βιολογικό (ελαφρόπετρα) και ενυδρειακό βαμβάκι & σφουγγάρια. Μέσα Θερμανσης:Θερμοστάτης: Elite Submersible 50 Μέσα Ψύξης:Χωρίς Λίπανση:Χωρίς Παροχή CO2: Χωρίς Παράμετροι: pH: "δεν έχω παραλάβει ακόμη τα υγρά τεστ" Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού(% και συχνότητα):40% 1 φορά την εβδομάδα Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια ενασχόλησης με το ενυδρείο (κατόπιν πιέσεων από τις κόρες μου) και παρα τις πρώτες αποτυχίες (προβληματικό χαλίκι που έβγαζε χρώμα και έχασα τα πρώτα ψάρια) εδώ και 2 βεδομάδες το ενυδρείο τρέχει μια χαρά και μπορούμε να το απολαμβάνουμε..!!! Στην 1η φωτογραφία είναι το πως ξεκίνησε λανθασμένα και στην 2η το πως είναι τώρα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο ενυδρείο! | wings | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 17-01-11 22:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |