|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν φίλε netblues,
το νερό που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια για τους δίσκους είναι απο την δημ. ύδρευση, (όπως έχω αναφέρει και σε σχετικό topic) γιατί πολύ απλά το ph μου κυμένεται μεταξύ 6.5 και 7.0, Οσο αφορά για το GH στην βρύση είναι 4 και το KH είναι 2!!!(μέσα στο ενυδρείο, πέφτουν και 1 βαθμό ακόμα). Σκέφτομαι στην επώμενη συνάντηση να σας φέρω λίγο νεράκι σε ειδικά μπουκαλάκια σαν κι αυτά που βάζουν αγιασμό! Οπότε, αντίστροφη όσμοσι δεν χρειάζομαι... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασταμάτητα προβλήματα στα φυτά μου...... | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 07-02-05 23:49 |
Προβλήματα με "blue acara".... | Μπάζιος Γεώργιος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 21-05-04 13:06 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |
Προβλήματα …(άλγης+ανάπτυξης φυτών) | Obelix(Reifen) | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-11-03 07:49 |