|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Έχω ενα θέμα με ενα οράντα, δυστυχώς σοβαρό.. Απο την μια μέρα την αλλη το ψάρι βρέθηκε πλαγιασμενο στον πάτο. Δεν έχει εξωτερικά σημάδια , εκτός απο την ουρά που είχε κοκκινίσει στις άκρες, προφανώς απο την ακκινησια στον βυθό... έφυγε όμως με αλάτι και esha 2000. Το ψάρι μένει ακίνητο την περισσότερη ωρα , όταν κολυμπάει κανει κυκλικές κινήσεις γύρω απ τον εαυτό του, γενικά δείχνει οτι έχει στραβωσει. Έχω δώσει μουλιασμενη τροφή σε φλατζυλ , αλλά δεν βλέπω βελτίωση, ή κατασταση είναι σταθερη,. Το ψάρι έχει μεταφερθεί σε καραντίνα, τρώει κάθε μέρα.. αλλά δεν βλέπω βελτίωση εδω και περιπου 10 μερες και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δυστηχως φωτο δεν έχω βγάλει και δεν μπορω αυτήν τη στιγμη γιατί το ψάρι είναι Βέροια κι εγώ Δραμα. Οποιαδήποτε βοήθεια,δεκτή. Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fancy οραντα με κοκκινιλα στα πτερυγια.. | bilaras7 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 36 | 21-12-13 23:58 |
black moor με οραντα!πανε μαζι; | janickrules | Χρυσόψαρα | 10 | 01-05-12 20:15 |