|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προετοιμασία νερού αλλαγής ,θερμοκρασία και κατανάλωση ρεύματος.
Καλησπέρα !
Προετοιμάζω το νερό μου σε ένα βαρέλι 150 λίτρων από α/ο και βρύσης και χρησιμοποιώ θερμοστάτη για να έχω την επιθυμητή θερμοκρασία πριν την αλλαγή. Αφού μου ήρθε και ο τελευταίος εκκαθαριστικός και απέφυγα στο τσακ το εγκεφαλικό έχω την εξής απορία. Μπορώ το νερό βρύσης που προσθέτω στο βαρέλι να το βάζω ζεστό; Ώστε να μην δουλεύει αδιάκοπα ο θερμοστάτης 12 ώρες + για να ανεβάσει την θερμοκρασία αλλά απλά να την διατηρεί . Στο σπίτι έχω φυσικό αέριο. Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι πρέπει να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε νερό θερμοσίφωνα λόγω χαλκοσωλήνων, αν δεν κάνω λάθος. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για διαδικασία αλλαγής νερού | raniah | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-04-12 18:44 |
video αλλαγής νερού? | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-02-11 20:09 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κατανάλωση ρεύματος | boardman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 19-05-06 18:02 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |