|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφερον σας και ιδιαιτερα τον bach
![]() αλλα και ολα τα παιδια για τις συμβουλες και την πληροφορηση που δωσαν να ειστε καλα πηγα σε ενα ηλεκτρολογικο καταστημα και μου δωσαν λαμπα,αλλα διαφερει απο την πατεντα της dennerle σε αυτο,η συνδεσιμοτητα ειναι εκτεθειμενη στην υγρασια μου ειπαν πως αφου υπαρχει μετασχηματιστης στο φωτιστικο δεν θα παθεις ηλεκτροπληξια,απλα θα σκασει η λαμπα στην κακια στιγμη,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.. αυτα επισης ειναι στα 4 χιλ kelvin,οχι στα 4500 τουλαχιστον,αλλα νομιζω και παλι φωτοσυνθεση θα γινεται,μετριας δυσκολιας τα φυτα μεσα που εχω ------------------------- Παράθεση:
οταν λες πασο εννοεις το γκρι εκεινο καλυμα που βαζουν για την υγρασια;αληθεια αυτες ειναι οικονομιας; μηπως εχουν υδραργυρο μεσα; ![]() με τι το εκοψες?μαχαιρακι και υπομονη? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 06-04-15 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δυσκολο το στυσημο... | dim orestiada | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 20-03-11 18:38 |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |