|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω απολυτα,αλλα δεν προκειται να συμβει.
εκτος αν γινει υποχρεωτικο,καθε υποψηφιος αγοραστης να μπαινει σε φορουμ πριν αγορασει,η να καθεται να διαβαζει. πρακτικα ειναι αδυνατο. ουτε βασιζονται σε μας τα μαγαζια. προσωπικα,(και νομιζω οχι μονο εγω)τη συνειδηση μου την εχω πεντακαθαρη πλεον οσον αφορα αυτο το θεμα. οτι μπορουμε να κανουμε σαν χομπιστες το κανουμε. αν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο που δεν το ξερω,ας ανοιξουμε ενα θεμα να το συζητησουμε ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |