![]() |
#1 |
Απορίες αρχάριου με μετρήσεις στο στρώσιμο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεία σας παρακάτω σας κάνω μια παρουσίαση του ενυδρείου που προσπαθώ να στήσω και άρχισε να στρώνεται από 08/02 με βακτήρια και τροφή.Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο post πήρα απόφαση μετά από τουλάχιστον 3 μήνες διάβασμα και άφου με έχει γοητευσει το χόμπυ , με τις ελάχιστες οικονομίες μου προσπαθώ να στήσω το ενυδρείο.Σύντομα θα σας στείλω και φωτ/φιες για ολοκληρωμένη παρουσίαση.
Η απορία μου είναι : Σήμερα έκανα τις μετρήσεις που αναφέρονται στην παρουσίαση αν και για τις επόμενες 2 με 3 τρεις μέρες είναι ίδιες είμαι έτοιμος για να βάλω μέσα ψάρια? (τα ψάρια που θα βάλω είναι ζωότοκα ) Διαστάσεις:1,00*0,30*0,40 Όγκος:120 Κατηγορία:γλυκού νερού Φυτά:Alternathera Rosaefolia 3* Anubias Barteri Hygrophila Polysperma Hottonia palustris Ψάρια / ¶λλα είδη:- Διακοσμητικά υλικά: πέτρες χαλίκι λεπτόκοκκο μπεζ φυσικό ρίζα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα Φωτισμός:τ8 30watt Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες (17;00 - 01;00 ) Φιλτράρισμα:σφουγγαρι με κεραμικο υλικο aquael Θερμοστάτης:150watt Λίπανση:seachem excell tetra initial sticks Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7.6 Γενική σκληρότητα (GH):>16d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):>10-15d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:- Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:Τα τεστ γίνονται με στικς της sera εκτός της αμμωνίας που γίνεται με υγρά σερα Φωτογραφία: |
|
Εμφανίσεις: 3048
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου - μετρήσεις | mpoumpoula | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 20-12-10 01:43 |
Αρχάριος .... και μετρήσεις !!! HELP | wyclef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-03-08 15:53 |
Μετρήσεις - Στρώσιμο | tasman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-12-07 21:48 |
Στρώσιμο / πρώτες μετρήσεις | fish_bill | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 14-12-07 20:03 |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |