Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 31-10-14, 21:09   #1
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
ziovani
Junior Member
Περιοχή: δραμα

Εμφάνιση έκδοσης για εκτύπωση Αποστολή αυτής της σελίδας μέσω email
ziovani Ο χρήστης ziovani δεν είναι συνδεδεμένος 31-10-14, 21:09
Αξιολόγηση: (0 votes - average)

Γεια σας παιδια, εχω αρχισει να "τρεχω" το πρωτο μου ενυδρειο. Εχω διαβασει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα εδω μεσα και αν και ξερω οτι παρα πολλοι θα διαφωνησετε(κι εγω θα το εκανα αλλωστε, αλλα υπαρχει τεραστια πιεση χρονου,την οποια για δικους μου λογους δεν θα ηθελα να αναλυσω) ομως σκεφτομαι να το στρωσω εχοντας ψαρακια μεσα.

Εχω ριξει τα ετοιμα βακτηρια της sera,που οπως γραφει μπορω να βαλω ψαρια σε 24ωρες,ομως προτειμησα να βαλω τροφη, την οποια θα εχω για 2 μερες και υστερα θα βαζω σιγα σιγα ψαρια,κανοντας τις καθημερινες μετρησεις.

Ηθελα να ρωτησω για τα ΝΟ2, τα οποια ναι μεν χτυπανε κοκκινο κατα το στρωσιμο, ομως μετα πρεπει να ειναι στο <0,3mg σωστα? Το θεμα μου ειναι οτι στο aqua test της esha που πηρα, τα ΝΟ2 τα μετραει με ακεραιους αριθμους 0-1-5-10-25-50 οκ? αυτα οι αριθμοι ειναι σε mg σωστα? Αν ναι, πως στο καλο θα καταλαβω εγω μετα αν τα ΝΟ2 ειναι ας πουμε <0.8mg και oxi <0.3mg(οπως υποτιθετεται οτι ειναι το ιδανικο)απο την στιγμη που υπαρχουν μονο ακεραιοι αριθμοι στη μετρηση?? Κανω εγω καποιο λαθος?

Επισης, επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα εχω καποια "κολληματα" κατα την διαρκεια του στρωσιματος, θα συνεχιζω να ζηταω τις χρησιμες συμβουλες σας και στο μελλον,ευχομαι οσο λιγοτερο γινεται!!

Και κλεινοντας, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανενα παιδι που να ασχολειτε με το αντικειμενο απο περιοχες Δραμα-Καβαλα.

Thank you!
Εμφανίσεις: 4670
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές