|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βλέπω ότι... έχεις ΡΗ 7.
![]() Για να ΜΗΝ αρχίσουμε κουβέντα επί του νερού και πάμε σε άλλο μονοπάτι... γράψε ποίες κατεψυγμένες τροφές τους δίνεις. Το ότι μένει αφάγωτη τροφή στο βυθό σημαίνει 2 πράγματα... α. ΔΕΝ τους αρέσει (αλλά ΔΕΝ το έχεις πάρει χαμπάρι. Τους παρακολουθείς με προσοχή; ). β. Τους ρίχνεις... πολύ τροφή. Αυτό είναι κακό για το νερό σου... και στο τέλος θα "τρέχεις". 1. Σε ένα "στρωμένο" και "ώριμο" ενυδρείο... ο βυθός είναι πεντακάθαρος (όχι βέβαια κι όταν η αφάγωτη τροφή μένει "στρώμα")... το δικό σου είναι ακόμα "άστρωτο". 2. Σε 3 μήνες λειτουργίας καθάρισες και τα 2 φίλτρα... γράψε τι το έκανες. 3. Έχω δει κι ένα άλλο θέμα με πρόβλημα (ραμιρέζι)... ελπίζω για το κάθε ενυδρείο, να χρησιμοποιείς... διαφορετικό εξοπλισμό. 4. Υπάρχει/βλέπεις κάποια βελτίωση στα άλλα 2 ψάρια; Πόσες μέρες βρίσκονται στους 33 C... πλέον ; ΜΗΝ περιμένεις να σε ρωτάω... είμαι και γέρος άνθρωπΑς... βοήθα την κατάσταση. Γράφω 10 γραμμές εγώ... και 2 εσύ.- |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκα στιγματα στο κεφαλι | Tanganyiκας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 13-03-13 00:14 |
λευκα σημαδια | scooby14 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-11 23:34 |
Δυο λευκα γατουλια | fenaki12 | ¶λλα ζώα | 6 | 24-07-10 14:11 |
ΛΕΥΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-01-08 22:12 |
Λευκα σκουληκια σε ξιφοφορους | Pritanis | Ζωοτόκα | 6 | 30-08-05 17:51 |