|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.. απλα ειπα την γνωμη μου.. Τωρα στα εντονα 1. Δεν βλεπω να εχει ελλειψη χωρου το επιπλακι , γι αυτο το ειπα.. Δεν μου πεφτει λογος φυσικα.. ο καθενας φτιαχνει τις διαστασεις που νομιζει οτι θα τον διευκολυνουν.. απλα ειπα την γνωμη μου, πως δεν θα εκανα τετοιες διαστασεις,απο την στιγμη που θα εφτιαχνα εγω το ενυδρειο. 2. Μπορουν να συγκατοικισουν ανετα με iriatherina werneri και οτο , οι γαριδες , χωρις να υπαρχει καν προβλημα ουτε για τους γοννους.. Επισεις και τα pseudomugil gertrudae ειναι shrimp safe. 3. Το θεωρησα ακαταλληλο καθως πιστεψα πως θα ειχε μικροτερο μηκος απο το 28.. Δεν ειπα οτι θα εχουν προβλημα οι γαριδες.. απλα θα ηταν καλυτερα σε ενα μεγαλυτερο μηκος.. και απο την στιγμη που ειδα οτι υπηρχε ο χωρος , εγω θα το ειχα κανει μεγαλυτερο.. αυτο μονο, και ειναι η γνωμη μου.. καλα στρωσσιματα και με το καλο να μπουν οι γαριδες ![]() ------------------------- 47 χ 27 x 21 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 12-09-14 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Tags |
30l, γαριδάδικο, diy |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Φυτεμένο Γαριδάδικο Παρουσίαση | aquadann | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 20 | 24-03-16 18:51 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |