|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλοι,σε λίγες μέρες επιτέλους θα είναι έτοιμα και τα καπάκια του νέου 300λίτρου ενυδρείου μου.Εκεί πρόκειται να φιλοξενήσω τα acei που έχω εδώ και 1 χρόνο και labidochromis που μου έδωσε πριν 1 εβδομάδα ένας συνχομπίστας.Ερωτήσεις...
1]Με ποιον τρόπο γίνεται η μεταφορά τους από τα 180 λίτρα στα 300;Δηλαδή για παράδειγμα,μεταφέρω ΟΛΟ το νερό του παλιού και προσθέτω το υπόλοιπο από βρύση + το αντιχλώριο και είμαι οκ; 2]Τι τροφές να συνδιάσω μιας και οι λαμπίντος από ότι διάδασα δεν είναι μόωο φυτοφάγες όπως τα acei...Όποιος μπόρει ας μου πει τον συνδιασμό τροφής και τον τρόπο ή μάλλον καλύτερα την σείρα που θα τα δίνω στην διάρκεια της ημέρας... Αν μου έρθουν και άλλες θα επανέλθω ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | tsiko | Δίσκοι | 1 | 26-03-07 11:38 |