|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Εγώ θα σου γράψω πάλι... αν και μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι ή ενοχλείσαι ή σου είναι αδιάφορο (μπορεί βέβαια... να έχω εκτιμήσει και λάθος). 2. Διαβάζεις πολλά... και μπερδεύεσαι... κάτι που κι εγώ πάθαινα όταν ξεκίνησα. Το ότι είχα κάνει "αχταρμά" τις πληροφορίες... το ανακάλυψα πολλά χρόνια μετά... όταν έχοντας πλέον αποκτήσει την εμπειρία... ξαναδιάβαζα τα βιβλία μου, ήξερα πλέον το τι και το γιατί και απορούσα... "μα καλά πως γίνεται να καταλάβαινα άλλα αντί άλλων"; 3. Έβαλες 4 τροφές από την Ο.Ν. μπορείς να μου πεις πόσες από αυτές, προτείνει η εταιρία για δίσκους; Γιατί για παράδειγμα ΔΕΝ δίνεις Discus flakes αλλά Prime reef... πεταλούδες ή δίσκους έχεις; ΔΕΝ σου λέω ότι είναι τελείως λάθος... αλλά γιατί ΔΕΝ δίνεις και αυτή. Γιατί ΔΕΝ δίνεις την Discus formula pellets; Η Silverside έχει 12% πρωτε'ί'νη... όχι 13,5%. Γιατί την δίνεις... ΔΕΝ είναι κατεψυγμένη; 4. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στα flakes... οι τροφές σε pellets... ΔΕΝ κάνουν; 5. Έχεις προβλήματα με ασθένειες και θεωρείς ότι φταίει η τροφή... εγώ και τόσοι άλλοι που τα'ι'ζουμε κατεψυγμένες... ΔΕΝ θα έπρεπε επίσης να έχουμε; Μήπως την φτιάχνεις μόνος σου; Δίνω 6-7 διαφορετικές κατεψυγμένες τροφές (πέραν των αποξηραμένων)... τα ψάρια μου θα έπρεπε να φεύγουν, το ένα μετά από το άλλο; 6. Ψάξε να βρεις που και τι κάνεις λάθος... μόνο έτσι θα σταματήσουν τα προβλήματα. 7. Το ποσοστό της πρωτε'ί'νης ξαναλέω (όπως και τα τα'ί'σματα)... εξαρτάται από την ανάγκη (ανάλογα με την ηλικία) των δίσκων.- ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 05-09-14 στις 20:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή Οscar | Vtecakias | Διατροφή | 11 | 27-12-11 19:33 |
Διατροφή μονομάχου | george1995 | Bettas | 6 | 09-09-10 14:50 |
brichardi διατροφή | bisonas | Tanganyika | 2 | 18-07-08 23:00 |
Σκορδέλαιο,ή χυμός σκόρδου; (Διατροφή δίσκων) | tasos | Δίσκοι | 12 | 18-04-03 21:13 |