|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες καλησπέρα. Έχω ένα ενυδρείο 120l στημένο εδώ και 8 μήνες με ροδόστομους, καρδινάλιους και buenos aires. Τα ψαράκια χαίρουν άκρας υγείας αλλά σήμερα χαζέυοντας νομίζω ότι κάτι έχω ανάποδα στο φίλτρο μου. Όπως βλέπετε στη φώτο το νερό περνάει πρώτα από το βαμβάκι, έπειτα από το βιολογικό υλικό και τέλος από τα σφουγγάρια πρωτού επιστρέψει στη γυάλα. Μήπως η σειρά των υλικών θα έπρεπε να είναι αντίθετη η δεν επηρεάζει κάπου?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για θέση εσωτερικού φίλτρου | HeliosPanoptes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-12-11 18:26 |
Ερώτηση για την σωστή τοποθέτηση του φίλτρου | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 01-09-11 20:42 |
ερώτηση για σωστή λειτουργία φίλτρου | giotiss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-02-10 17:03 |
διάταξη υλικών εξωτερικου φίλτρου. | aquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-09 12:58 |
Ερώτηση για υλικά φίλτρου | erling | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-10-07 20:57 |