|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας φίλες & φίλοι,
Έχουμε μια τεχνητή λίμνη 1000 λίτρα εν γνώση μας προς το παρών περισσότερα Κόι από όσα πρέπει 8 τεμ. τον 150 gr. Θα σας επισυνάψω και Φώτο. Το βράδυ αργά και συγκεκριμένα μόλις τέλειωσε και ο Αγώνας Βραζιλία - Γερμανία το νερό της Λίμνης πεντακάθαρο, το πρωί στις 9:00 το νερό λες και κάποιος έριξε μέσα 10, 20 λίτρα Γάλα. Με ξάφνιασε το γεγονός και άμεσα απομάκρυνα περίπου τα 2/3 ίσως και λίγο περισσότερο νερό και πρόσθεσα Νέο, κατόπιν και πως μου κόβει εμένα που λέει και ο Μάρκουλης, ![]() τα Κόι περιμέναμε να γεννήσουν για πρώτη φορά την προηγούμενη μέρα δεν έτρωγαν με τίποτα τροφή και μου φάνηκε παράξενο πως κάτι συμβαίνει. ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει περίπτωση αν γνωρίζει κάποια - ος να είναι από το Σπέρμα και τα Αυγά ![]() Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία με το Γαλάκτωμα. Ευχαριστώ.!!!!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακατασκευή τις λίμνης μου | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-11-13 22:32 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
Θέματα θερμοκρασίας τεχνητής λίμνης | in the pond | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 15 | 14-02-11 21:35 |
Φίλτρο λίμνης | yiannossavva | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 17-05-09 21:01 |
Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |