|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά!
Έχω καιρό να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι καθώς με διέκοψε ο στρατός. Ώρα είναι λοιπόν να ξεκινήσω και πάλι! Για αρχή θα ήθελα να βάψω το ενυδρείο μου, την πίσω πλευρά με μαύρο χρώμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι μπογιά θα χρειαστώ; Και επίσης το χρώμα είναι συμπαγές; Δηλαδή δε θέλω να φαίνονται γραμμές ή κάποια κενά στη μπογιά όταν είναι ανοιχτό το φως του ενυδρείου. Υπάρχει περίπτωση αν το βάψω να χρειαστεί πάλι βάψιμο μετά από κάποιο διάστημα; Να φύγει δηλαδή η μπογιά σε ορισμένα σημεία; Ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάψιμο background ενυδρείου | bouboulas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 04-07-13 23:31 |
Φόντο πλάτης ενυδρείου. | A.P | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 24-03-13 09:57 |
βάψιμο καπακιού ενυδρείου | mikrosaquaristas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 23-03-11 13:19 |
Βάψιμο ενυδρείου | DiscusBoy | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 08-09-07 22:52 |
Βάψιμο ενυδρείου | mmbuna | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-01-05 22:34 |