|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.
Εχω εγραφει πολυ καιρο αλλα ποτε δεν εχω βρει τον χρονο να φτιαξω το ενυδριο μου παρα μονο πετρες και ενα βυθισμενο αεροπλανο και να το γεμισω νερο. τωρα εχω ενα αλλο προβλημα που νομιζω θα εχετε λυση. Εχω ενα συντριβανακι feng shui στο οποιο εχει ραγισει ο πατος (4 εκ) περιπου. πως μπορω να κλεισω την τρυπα. Εχω κανει διαφορα (μαλλον βλακιες) α) καψιμο ελαφρως τον πατο μπας και κολισει β) εριξα λιομενο πλαστικο απο πανω στην τρυπα γ) τωρα εχω ριξει κολλα μοντελισμου (αποτελεσματα δεν εχω δει ακομα περιμενω να στεγνωσει) Θελω πολυ να το φτιαξω αλλα σκεφτομαι μηπως ξανα τρυπισει επομενος να παω να παρω ενα αλλο γαβαθακι αλλα αυτο ειναι ωραιο χρωμα. Ειναι σαν αυτο πειρπου http://static.gr.groupon-content.net...8655706353.jpg |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συντριβανακι προβλημα | johnb | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 3 | 16-06-13 14:24 |
ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ἠ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ?? | GIOMAX | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-11-12 12:34 |
συντριβανακι | Vangelis21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-06-12 11:24 |
αναζητηση πλαστικου μεντεσε | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-12-07 15:12 |