|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Βρισκεις μεγαλο δοχειο (πχ samla απο ikea)
Βαζεις εκει νερο (τα 2/3, εως το μισο), ψαρια και φιλτρο να δουλευει Αδειαζεις απο το ενυδρειο το χαλικι με φαρασι (καθαρο/καινουριο), προσεκτικα να μη χαραξεις τον πατο. Αν ειναι μικρο και ματσοβολο το ενυδρειο το βγαζεις εξω, το γυρνας στο πλαι και το ξεπλενεις, αλλιως οση βρωμα μαζεψεις χεροκινητα. Εχει ξεπλενει ηδη πολυ καλα την αμμο μεχρι να βγαζει καθαρο/διαυγες νερο ο κουβας, και την βαζεις στο ενυδρειο. Βαζεις σιγα σιγα το νερο απο το δοχειο, μετα τα διακοσμητικα, φυτα, τα ψαρια και το φιλτρο. Συμπληρωνεις σιγα σιγα νερο αποχλωρωμενο, παρομοια ή λιγο πιο χαμηλη θερμοκρασια, σαν να κανεις αλλαγη νερου. Εχεις ετοιμα τα τεστ και προετοιμαζεις παλι νερο για αλλαγη αν χρειαστει.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη βυθου-υποστρωματος.γινεται? | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-05-11 10:38 |
προσθηκη υποστρωματος | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-11 09:00 |
Περί υποστρωματος | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-12-10 16:02 |
Τοποθετηση Υποστρωματοσ ? | hoby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-10-05 13:59 |
Διαρκεια υποστρωματος | stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 14-07-05 19:04 |