|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολη την παρεα.θα ηθελα τη βοηθεια σας. εχω ενα ενυδρειο με φροντοζες το οποιο εχει 2 φιλτρα.μεθαυριο θα μου ερθουνε καμια 15αρια ψαρακια
(3εκατοςτα)που θα τα βαλω σε ενα 70λιτρο ενυδρειο σαν καραντινα μεχρι να τα βαλω σε ενα μεγαλυτερο που θα παρω στν πορεια.αυτο το κανω για να τα μεγαλωσω λιγο και μετα να τα ριξω στ μεγαλο ενυδρειο μ,και να μιη γινουνε μεζες για τα φροντοζες μ.αυτο π θελω ν ρωτησω ειναι πως θα μπολιασω ενα 3ο φιλτρακι π εχω;δεν το εχω ξανακανει.σας ευχαρισω εκ των προτερων Αν φυσικα παρχει παρομοιο θεμα παρακαλω να διαγραφει το παρων. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση σχετικα με στρωσιμο με μπολι | Itachi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 31-08-13 13:21 |
στρωσιμο φιλτρου | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-02-10 23:36 |
Ερωτηση σχετικη με μπολι και στρωσιμο ενυδρειου | Μανος Θες | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-12-09 15:54 |
στρωσιμο νεου φιλτρου. | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 02-12-07 10:26 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |