|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα 2 shubunkin ειναι απο ενα φιλο που εχει λιμνη..
τα πηρα ενος ετους.. αρα ειναι περιπου 3 ετων τωρα.. το common που μου το εδωσε ενα μελος , πρεπει να ηταν 2 ετων (ηδη μεγαλος) , τον εχω 7-8 μηνες... Οπως και το 1 comet ειναι απο μελος , το εχω 1,5 χρονο περιπου.. Τα υπολλοιπα ειναι διασοθεντα ειτε απο πετ σοπ , ειτε απο γυαλα.. Το ενα κομετ το πηρα για να το σωσω που βρισκοταν σε γυαλα πειπου 1 χρονο.. δεν περιμενα να ανακαμψει.. ειχε πληγες απο αμωνια στο κεφαλι.. Ευτυχως το ψαρακι μεγαλωσε , εφυγαν ολες οι πληγες, αλλαξε και χρωμα, μεγαλωσε η ουρα του και προχθες ζευγαρωσε κιολας (θυληκο).. ολα τα ψαρια εχουν μεγαλωσει αρκετα.. συνηθως ριχνουν μπο ι τους ζεστους μηνες οπου ταιζω πολλες τροφες και πολλα γευματα (3 φορες την ημερα).. Το χειμωνα τρωνε ελαχιστα.. τα πρωτα πρεπει να εχουν βαλει 5-6 ποντους τα τελευταια 2 χρονια.. Ηταν 8-10 εκ. και ειναι τωρα περιπου 13-15 εκ.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |