|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω κατασταλάξει κάπου, ψάχνω και προσπαθώ να δω όλα τα είδη πριν καταλήξω.
Μέχρι εδώ δυο έχω ξεχωρίσει, και είναι η μέρα με την νύχτα μεταξύ τους: Θολό (νομίζω αυτή είναι η μετάφραση του Blackwater) Καμπόντης το ένα, Cenote Μεξικού το άλλο. Η πρώτη επιλογή μου είναι δύσκολη εξαιτίας των παραμέτρων και για την δεύτερη ψάχνω πληροφορίες για το φυτό "Chara". Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. (Το σωστό είναι "κατ' αρχάς", το "κατ' αρχήν" σημαίνει κατά την αρχή, τον κανόνα - νόμο. Μην με παρεξηγήσεις, εγκυκλοπαιδικά το λέω.) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωρίζει κάποιος? Το έχει πάρει κάποιος? | ignatios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-01-13 23:20 |
Προτάσεις για βιότοπο new guinea | Σπύρος Μ | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 28-05-11 06:57 |
Υπόστρωμα για βιότοπο Αμαζονίου | aquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-05-09 11:06 |
είναι συμβατό; | roti | Malawi | 10 | 19-11-07 14:25 |
Φυτά για Βιότοπο Αμαζονίου | Apostolis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 14-09-05 13:21 |