|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλη χρονια κ απο μενα!!
λοιπον, εχω ενα ενυδρειο 120lt φουλ φυτεμενο που τρεχει 3 χρονια. απο μετρησεισ τωρα: αμμωνια κ ΝΟ2:0 ΝΟ3 20 GH 18 ph 7.8. νεεσ μετρησεις θα κανω παλι το βραδυ κ θα τισ ξαναπερασω...αλλαγεσ 30% καθε κυριακη.το θεμα ομως ειναι οτι το νερο ειναι αρκετα σκληρο κ λογω χρονου δεν μπορω να μπλεξω με οσμωσεισ κλπ, θελω να μου προτεινετε για κοινωνικο, η ψαροσυνθεση στα λιτρα μου κ στισ υπαρχουσεσ συνθηκεσ... διαβασα κ το σχετικο υπομνημα του Γιωργου Κ. αλλα θα ηθελα να δω αν υπαρχει κ κατι αλλο περα απο αυτα.. αναμενω τις παντα κατατοπιστικες σας απαντησεισ!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φουλ φυτεμενο και καθαρισμα βυθου | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-02-11 01:55 |
ζωοτοκο φουλ φυτεμενο | themosb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 07-11-10 01:19 |
Βιντεο-ενυδρειο χαμηλων απαιτησεων φουλ φυτεμενο ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-10-10 12:23 |
juwel 400 φουλ φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 01-11-08 22:10 |
φωτισμος για φουλ φυτεμενο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-05-08 11:58 |