|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια....δυστυχως οπως εγραψα και στο τιτλο εχω ενα αρρωστο labido το οποιο παρατηρησα εχθες πως η ουρα του οπως κ τ αλλα του πτεριγια ειναι σαν φαγωμενα,ασε που το ψαρακι βαριανασαινει και ολο καθεται στο βυθο σα να μην εχει κουραγιο...παρατηρησα πως τα κοπρανα του ηταν σα λευκη κλωστουλα.το βγαλα χθες και το εβαλα σ ενα 45λιτρο μονο του για να μη το ενοχλει κανενα αλλο ψαρι,στην απομονοση δηλαδη...το βγαλα και φωτο για να μου πειτε σιγουρα τι μπορει να εχει...το χω 2 χρονια και εχει γινει μαμα 5 φορες ως τωρα..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστο platie- βοηθεια plz | nektarios1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 13-12-10 14:12 |
Βοηθεια είναι αρρωστο το παπαγαλακι μου | STAMATIA | ¶λλα ζώα | 7 | 11-06-10 12:45 |
SOS! αρρωστο labido | ducatisti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-12-09 12:53 |
SOS - Aρρωστο labido - HELP ! | george | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 22 | 12-07-03 03:29 |
αρρωστο labido.. | γαυρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 12-03-03 21:54 |